Preventia dentara

Ne straduim pentru a optimiza capacitatea dumneavoastră de a menține starea de sănătate a dinților și gingiilor pentru a va mentine sanatatea dentara pe tot parcursul vieții.

Programul nostru stomatologic consolidat de prevenire  este format din servicii de diagnostic, prevenire și educaționale.

Ceea ce  dumneavoastră numiti igienă orală, de asemenea, include o temeinică verificare stomatologica . Orice probleme stomatologice, plombe existente sau restaurari dentare,  sunt înregistrate în fișierul nostru computerizat și atent verificate, monitorizate și rezolvate la timp, cu aprobarea dvs.

Abordarea noastră grijulie și atenta vizează îmbunătățirea igienei orale prin consultare, educație și îngrijire . Noi vă  oferim  proceduri excelente de ingrijire pentru a menține în mod eficient starea de sănătate a dinților, gingiilor tale și orespirație proaspata .

Vom acorda o deosebita atentie curatarii dintilor. Acest lucru implică îndepărtarea plăcii (tartru sau placa solidificata) și petele de suprafață, cum ar fi cele de la cafea, ceai sau vin rosu.

Aplicarea de fluor, dezinfectante pentru gura, sau agenți de întărire a smalțului poate fi, de asemenea, recomandata. Orice probleme dentare vor fi monitorizate și tratate, cum ar fi sangerarea gingiilor (gingivita) sau boli ale gingiilor (parodontita).

Am putea sugera controlul cu raze X , pentru a verifica dacă există carii ascunse sub plombele dvs. sau între dinți. Razele X pot verifica, de asemenea, nivelul de os din jurul dintilor. În acest fel vă putem ajuta să evitați probleme mult mai complexe, durere sau pierderea dintilor.

Lucrăm îndeaproape cu dumneavoastră, va oferim sfaturi dietetice, instruire pentru igiena orala si va putem furniza informații utile pentru  o gamă largă subiecte dentare. Acest lucru vă va ajuta să obțineți o mai bună stare a gingiilor, dintilor si sanatatea dentara pe tot parcursul vieții.