Implant dentar MegaGen AnyRidge, solutia ideala

Ai nevoie implant dentar?

De câte ori ai spus, gata nu se mai poate așa, mâine sun la medicul stomatolog să-mi fac o programare pentru a rezolva problemele de sănătate a dinților, dar în cele din urmă te-ai răzgândit din diverse motive, fie de teamă sau din cauza banilor.

Dacă ai nevoie de un implant dentar acum este momentul ideal pentru tine deoarece clinica profesională Soladent București are o super promoție și anume, poți beneficia de un implant dentar MegaGen AnyRidge + coroană metalo ceramică + bont protetic la numai 600 de euro. Destul de avantajos, nu-i așa?

Este adevărat, ca să tratezi diferite afecțiuni ale dinților ai nevoie de o sumă considerabilă de bani. Cu cât problema este mai gravă, cu atât tratamentul va fi mai scump. Dar asta nu trebuie să fie un impediment pentru nimeni, cu mici sacrifici orice problemă se poate rezolva.

Este momentul pentru un implant dentar Megagen

Implanturile dentare MegaGen reprezintă soluția optimă de a înlocui dinții care lipsesc. Aceste implanturi sunt fabricate în Coreea, iar materialele folosite sunt unele de o calitate superioară. Datorită acestor implanturi, procedura este una ușoară și fără durere. AnyRidge este gama cea mai avansată și a fost creată special pentru a se adapta în situații în care osul nu este în cea mai bună formă. Designul este unic și deosebit, înlocuiește cu succes rădăcina naturală a dintelui.

Ce trebuie sa stii despre implantul dentar Megagen?

Intervenția chirurgicală realizată cu ajutorul implantului MegaGen AnyRidge se realizează de trei ori mai repede decât cu un implant dentar obișnuit.

Totodată, trebuie să știți că este o investiție pe termen lung deoarece aceste implanturi sunt o inovație din punct de vedere medical, fiind considerate unele dintre cele mai performante implanturi din lume.

Dacă până acum doar gândul că vei rămâne fără un dinte te speria îngrozitor, află că în ziua de astăzi, cu ajutorul unor profesioniști orice problemă are rezolvare. La Clinica Soladent din București nu vei întâlni doar niște medici care își fac meseria, ci niște oameni amabili, prietenoși care îți vor oferi cele mai bune tratamente benefice pentru sănătatea dinților tăi.

Dacă nu mă crezi, tot ce ai de făcut este să suni la numărul de telefon 0722.289.110 pentru a-ți face o programare pentru un implant dentar Megagen și a afla în ce stadiu se află dinții tăi.

IMPLANTOLOGIE: IMPLANTURI DENTARE PRETURI
Implant dentar Straumann (Bont protetic inclus in pret)
800€
Implant dentar Mega Gen
600€
Sinus lift Deschis
750€
Implant ortodontic
150€
Coroana integral ceramica suport Zirconiu pe implant
400€