FATETE DENTARE

Numărându-se printre cele mai estetice lucrări protetice, folosite la corecţia estetică a dinţilor anteriori, faţetele dentare sunt lipite de suprafaţa anterioară a dinţilor, oferindu-le acestora un aspect extrem de natural şi de plăcut. Rolul faţetelor dentare din ceramică este acela de a oferi pacientului o restaurare care să se integreze perfect în fizionomia acestuia, să răspundă cerinţelor estetice, să fie în armonie cu gingia şi să păstreze vitalitatea dinţilor cât mai mult timp.

Faţetele dentare sunt biotolerate, oferind o stabilitate chimică crescută, având o toxicitate scăzută asupra ţesutului moale (gingie), nefiind iritabile la nivelul acestuia. De asemenea, datorită suprafeţelor netede şi lucioase, faţetele dentare reduc aderarea plăcii bacteriene şi, în consecinţă, împiedică procesul de inflamaţie a gingiilor.

Asemănătoare unor unghii false, faţetele dentare sunt foarte subţiri, dimensiunile acestora atingând maxim 0,5- 0,7 mm, iar procedura de integrare perfectă în structura dintelui e simplă: se cimentează pe dinte cu adezivi de ultimă generaţie.

DURATA DE VIAŢĂ A FAŢETELOR DENTARE

Respectarea întocmai a protocoalelor de realizare şi întreţinere asigură faţetelor dentare o durată de viaţă lungă. Pentru aceasta, pacientul este nevoit să poarte noaptea o gutieră în scopul protejării acestor delicate lucrări protetice.

PROBLEME REZOLVATE CU AJUTORUL FAŢETELOR DENTARE (VENEERS)

Coloraţii exogene, coloraţii puternice precum cele cauzate de tratamentul cu tetraciclină, defecte de formă şi structură, defecte de dezvoltare a structurii dure dentare, fisuri, fracturi superficiale, defecte uşoare de aliniere a dinţilor şi spaţieri (treme şi diasteme). Faţetele dentare garantează obţinerea unui rezultat estetic extrem de bun, cu sacrificiu minim de substanţă dentară.

Pret fațete dentare

PROTETICA PRETURI
 Fatete dentare Emax/bucata  1400 Lei