SOCIAL SIX (6) – NOUL APARAT DENTAR LINGUAL

Zambetul tau este cel printre primele trasaturi pe care cineva le remarca la tine, dar din pacate in majoritatea cazurilor, acesta nu este perfect. Pentru a remedia aceasta problema, ai doua variante: prima este cea protetica, in care de multe ori strici si ceea ce este bun si sanatos, iar cea de-a doua este cea ortodontica, care in cele mai multe cazuri, foloseste metode non-invazive, care-ti ofera zambetul pe care mereu ti l-ai dorit.

Aparatele dentare ortodontice pot fi catalogate dupa mai multe criterii, dar cea mai des intalnita clasificare este dupa vizibilitatea sa; astfel aparatele dentare ortodontice se impart in doua mari categorii: vizibile, adica cele care se monteaza pe partea exterioara a dintilor (vestibulara), care sunt deosebit de eficiente, dar foarte inestetice (exista si pentru aparatele vestibulare, solutii ceramice sau “saphir” – din fibra de sticla) si cele care se monteaza pe partea interioara a dintilor (linguale, adica inspre limba), fiind practic invizibile.

Va prezentam cateva randuri despre aparatele dentare ortodontice linguale partiale, asa numitele “social six”, venind in intampinarea nevoii tale de a avea o muscatura corecta si un zambet estetic, fara a suferi vizual pe durata tratamentului, practic adresandu-ma adolescentilor sau doamnelor, ce nu doresc a se observa acest aparat dentar.

“SOCIAL SIX” este un aparat dentar lingual partial, ce se adreseaza pacientilor cu probleme minore, cu mici inghesuiri ale dintilor in zona frontala superioara sau inferioara, dar care in zona laterala au muscatura (ocluzia) normala, neutrala. Practic, aparatul se va monta numai pe 6 dinti, de la canin la canin, fie ca este vorba de arcada superioara sau inferioara. Recomandarea de a purta aparatul “social six” trebuie sa vina de la medicul tau dentist, care iti cunoaste istoricul medical dentar. Acesta te va trimite la medicul specialist ortodont, pentru a te consulta si stabili daca este sau nu necesar sa poti aparat dentar, total sau partial.

Planul de tratament se face pe baza modelelor de studiu si a radiografiilor (ambele fiind absolut obligatorii). Aparatul dentar se monteaza prin lipirea (colajul) “bracketilor” pe partea interioara a dintilor, acestia fiind activati de un arc metalic ce face legatura intre “bracketi”. Avand bracketii mici, rotunjiti si putini la numar, acest aparat este foarte usor de igienizat, mai usor decat un aparat dentar complet. Bracketii mici si rotunjiti sunt si foarte comozi, aparatul tau oferindu-ti un comfort sporit fiind usor de purtat si acceptat de organism.

Activarile aparatului se fac o data pe luna de catre medicul specialist ortodont, iar durata tratamentului este mica, variind intre 6-8 luni. Dupa indepartarea aparatului, prevenim recidiva anomaliilor dentare prin aplicarea unui retainer fix, fara de care efortul Dvs si al medicului ar fi inutil. Pentru o o buna observatie a evolutiei dentare, dupa indepartarea aparatului ortodontic, pacientul trebuie sa revina la un control de rutina, o data la 12-14 saptamani.

Echipa medicala Soladent Bucuresti, va doreste cel mai minunat zambet din lume! Tarif Social Six (6)

Lista Preturi aparate dentare ortodontice Soladent Bucuresti!

ORTODONTIE – APARATE DENTARE: LINGUAL, FIX, MOBIL (POSIBILITATE DE ACHIZITIONARE IN RATE PRETURI
Aparat dentar Invisalign (aparat ortodontic total invizibil)
4000€
Consultatie ortodontie/arcada
150 Lei
Aparat ortodontic fix Fizionomic safir/arcada
3990 Lei
Aparat ortodontic fix metalic/arcada
2800 Lei
Aparat ortodontic fix Incognito (interior)/arcada
2500€
Control aparat ortodontic Fix
150 Lei