Albirea dentara

Clinica Soladent se va ocupa cu atentie pentru ca zambetul dumneavoastra sa isi recapete stralucirea. Albirea dintilor consta in aplicarea unor compusi peroxicidici pe dinte, insa nivelul de albire difera in functie de cative factori, printre care tipul petelor, dar si timpul in care peroxidul actioneaza pe dinte.

Nu se actioneaza sub anestezie, pentru a sesiza la timp aparitia unei dureri, insa sunt necesare cateva tehnici preoperatorii. De exemplu, un examen clinic minutios. In urma examenlui se observa statusul dentar, se restaureaza provizoriu leziunile carioase si orice este nevoie pentru ca interventia sa fie completa si reusita.

Este prima data cand apelez la albirea dentara ce ar trebui sa stiu?
Trebuie sa stiti ca albirea dentara are efect doar pe dinti naturali, nu pe coroane sau oricare tip de dinte aritficial. De obicei, un pacient alege un astfel de trament pentru a inlatura petele galbui/maronii de cafea, ceai, medicamente etc.

In cat timp se vad rezultate?

Tratamentul poate dura in jur de 3 sedinte (depinde de pacient). Clinica SolaDent va asigura ca in urma tratementului, dintii dumneavoastra vor fi cu pana la 3 nuante mai albi. Rezultatul complet de albire dureaza in medie 2 ani.

In ce consta procedura de albire in cadrul Clinicii stomatologice SolaDent?
Medicul stomatolog incepe prin izolarea gingiilor, fie cu gel, fie cu un cauciuc. Se curata dintii prin detartraj, apoi se aplica peroxidul. In functie de cantitatea de substanta activa, se utilizeaza o sursa de caldura si lumina, timp de 30-60 de minute.

Exista metode prin care albirea dentara sa se realizeze acasa?
Da, acest lucru este posibil prin albirea dentara cu gutiere. Gutierele cu gel au o concentratie mai mica (15%) care se aplica fie cateva ore pe zi, fie in timpul noptii.

Ce pasi urmez acasa?

  1. Foarte iportant este sa va spalati riguros pe dinti inainte de aplicarea gelului de albire;
  2. Urmeaza aplicare gelului in portiunea cea mai adanca a gutierei si catre partea faciala a acesteia;
  3. Gutiera trebuie fixata ferm pe dinti;
  4. Indeparta-ti excesul de gel;
  5. De obicei, gutiera se poarta cate 8-10 ore pe timpul noptii sau 6 ore in timpul zilei.
  6. Dupa inepartarea gutierei, se spala dintii, la fel de riguros pentru a nu ramane gel pe dinti.

Pret albire dinti

ESTETICA SI COSMETICA PRETURI
Tratament albire cu Opalescence 38% (contine peroxid)
1500 Lei
Aplicare tatuaj dentar Cristal Swarovsky
300 Lei