Cât costă un implant dentar în 2019? Clinica Soladent din București

Zâmbește din nou cu încredere!

O dantură frumoasă este o dantură sănătoasă, iar o dantură frumoasă și sănătoasă poate crește încrederea în sine. Este dovedit faptul că oamenii care au o dantură perfectă zâmbesc mai mult, sunt mai încrezători și plini de viață.

Și tu poți zâmbi din nou cu încredere! Datorită tehnologiei stomatologie avansate acum dinții lipsă pot fi înlocuiți rapid și ușor cu ajutorul implantului dentar. Procedura este una destul de simplă, și mai ales nedureroasă.

Înainte să vorbim despre costuri, vreau să vă zic și ce este implantul dentar, poate există persoane care nu știu, dar își doresc să afle. Pe scurt, implantul dentar este o rădăcină artificială din titan sau zirconiu, care este plasată în locul unui dinte lipsă.

Acest „șurub”, cu un relief divers este plasat în în osul mandibular sau maxilar. Peste acest implant va veni un dinte fals care arată și se simte ca un dinte natural.

Cât costă implantul dentar în București?

Prețul unui tratament cu implant dentar nu este standard, ci variază în funcție de mai multe criterii, cum ar fi materialul din care este realizat, caracteristicile microscopice ale suprafeței lui. De asemenea, contează și nevoile și cerințele pacientului.

Costul final poate fi stabilit doar după o evaluare medicală completă a pacientului. La Clinica stomatologică Soladent din București prețurile pentru un implant dentar pornesc de la 500 de euro, iar în preț este inclus și bontul protetic.

Există implant dentar mai scump sau mai ieftin. Datoria noastră este să prezentăm în detaliu fiecare tip de implant, astfel încât pacientul să ia cea mai bună decizie pentru sănătatea lui, dar să își permită să suporte și financiar costurile.

Un tratament cu implant dentar, realizat din materiale doar de calitate, nu garantează reușita dacă medicul care se ocupă nu are experiență în domeniu.

Dacă îți dorești un zâmbet fără cusur, te așteptăm la clinica de implantologie Soladent, aici vei fi întâmpinat de o echipă de medici excelent pregătiți și specializați în întreg domeniul afecțiunilor stomatologice.

Pentru noi fiecare pacient este important, fie ca are nevoie de un implant dentar sau doar de o plombă, noi îl vom trata cum se cuvine. Mai exact cu respect, ne vom adresa politicos unul celuilalt, astfel încât să existe o relație de prietenie, unde pacientul să se simtă în siguranță.

La noi la clinică vei găsi un mediu de lucru curat și confortabil, dotat cu aparaturi moderne care ne vor ajuta să-ți redăm zâmbetul pe care ți-l dorești.

Datorită echipamentului de ultimă generație pe care îl folosim și medicilor specialiști în toate ramurile medicinei dentare, oferim servicii de stomatologie generală, radiologie, estetică, protetică, parodontologie, endodonţie, chirurgie orală, implantologie și ortodonţie.

Medicii Cabinetului Dentar Soladent București sunt alături de tine la fiecare pas. Dacă îți dorești să zâmbești din nou cu încredere te așteptăm la clinică.

DATE CONTACT SOLADENT

Cabinet stomatologic Soladent Bucuresti
Bld. Ion Mihalache nr. 150A, ap.1, sector 1

Telefon: 737.142.140 / 0722.289.110 si/sau 0722 363 790

E-mail: contact@soladent.ro si/sau grozescub@yahoo.com