Angelina, uite ce cabinet ti-au pregatit

Angelina, uite ce cabinet ţi-au pregătit!

La consultaţiile stomatologice, diva va sta pe un scaun de 30.000 de euro

A verificat dacă evenimentul caritabil e serios, l-a trecut pe agenda vedetei, a cerut detalii despre cele mai luxoase locuri de cazare şi i-a asigurat divei serviciile unui stomatolog pe perioada şederii în România. Managerul Angelinei Jolie pune la punct în cele mai mici detalii deplasarea actriţei la Bucureşti.
Se vede cu ochiul liber că Angelina Jolie are o dantură de invidiat. De aceeaşi părere este şi stomatologul care va sta non-stop la dispoziţia actriţei. Dr. Bogdan Grozescu nu îşi imaginează ce problemă dentară ar putea avea actriţa şi pe care să-şi dorească să o rezolve în România.
„Are o dantură impecabilă. Nu ştiu ce ar putea să-mi ceară. Sunt onorat şi pregătit să îmi ofer serviciile, deşi m-am gândit că poate are nevoie de un dentist pentru copii, în cazul în care îi va aduce şi pe ei”, ne-a mărturisit dr. Grozescu.
Pentru venirea Angelinei, medicul şi-a anulat toate programările pe o perioadă de trei zile şi mărturiseşte că va avea emoţii mari. În plus, organizatorii i-au pus în vedere să transporte, dacă va fi cazul, toate aparatele şi instrumentele de care are nevoie la hotelul unde va fi cazată actriţa.
Cabinetul este dotat cu aparatură de ultimă oră, care costă în jur de o sută de mii de euro, numai scaunul de consultaţii fiind 30.000 de euro.

Alexandra Nastase – Preluat din Click, vineri, 25 septembrie 2009