Ce este, cum functioneaza, totul despre Invisalign

Aparatul dentar „invizibil” Invisalign

Scapă de orice barieră cu aparatul dentar invizibil Invisalign! Suntem într-o perioadă a timpului minunată – totul se dezvoltă. Începând de la tehnologie până la gastronomie. Nici medicii stomatologi nu se lasă mai prejos. Aceștia au sărit în ajutorul zâmbetului dorit.
Ne-am confruntat toți cu probleme stomatologice, însă îndreptarea dinților ne dă cele mai multe bătăi de cap. Când auziți „aparat dentar” în mintea dumneavoastră apar: brakets, sârme inestetice, durere insuportabilă, corect? Ei bine, să vezi și să nu crezi, dar toate aceste lucruri deranjante dispar când e vorba de Invisalign – aparul dentar de ultimă generație.

Ce este Invisalign?

Este cea mai cool invenție din domeniul aparatelor dentare. Este un aparat dentar foarte ușor de folosit datorită faptului că este mobil. Îndreptarea dinților nu a fost niciodată mai simplă! Aceste gutiere sunt secretul danturii mult visate.

Cum functionează aparatul Invisalign?

În primul rând, funcționează fără ca cei din jurul tău sa observe că porți aparat dentar. Știm ca este uneori dificil purtarea unui aparat dentar din cauza părții estetice, dar cu invisalign nu mai este o problema – de la asta și vine numele: „aparatul invizibil”.
Micuțul prieten îndreaptă dințișorii treptat prin gutiera din plastic. Aceasta va fi schimbată la două săptămâni sau în funcție de tratamentul dumneavoastră, deoarece fiecare pacient are parte de un tratament personalizat și sigur.

Oricine poate avea parte de tratamentul Invisalign?

DA! Indiferent de problema ortodontică pe care o aveti, Soladent reușește fără doar și poate. Nimic nu vă poate împiedica să alegeți zâmbetul perfect!

Ce nu este indicat când vine vorba de Invisalign?

Să începem cu ce este indicat; indicat este să apelați cât mai rapid la aparatul invizibil. Tot din categoria lucrurilor indicate este purtarea gutierei cât mai mult timp posibil. Fiind un aparat mobil, nu îl purtați în timpul meselor, nici când vă spălați pe dinți.

Cum pot să încep?

Niciodată nu a fost mai simplu. Este nevoie de o consultație la unul din medicii noștri. Soladent, împreună cu dumneavoastră, stabilește schema de tratament, iar dantura dumneavoastră va arata impecabil datorita profesioniștilor din cadrul clinicii Soladent și aparatului dentar Invisalign.